Omdömen – Takbyte och takrenoveringar

Tak i Väst®
5.0
Baserat på 99 recensioner
powered by Google
Siri WestbySiri Westby
10:37 04 Jul 24
Mycket proffsigt, tryggt och snyggt från början till slut. Alltifrån den detaljerade offerten som Alex tålmodigt formade efter mina förutsättningar och önskemål till själva utförandet av takarbetet har varit exceptionellt bra. Allt gick mycket snabbt och smidigt, jag kan starkt rekommendera Tak i Väst.
Hans EdmanHans Edman
14:32 26 Jun 24
En självklar femma blev det här.Allt från första besöket för besiktning och vilket materialval jag ville ha på taket, fungerade jättebra. Tidschema som utlovades hölls med råge.Lite extrajobb utfördes också till mycket stor nöjdhet.Alex var påläst och kunnig på allt. Väldigt trevliga killar som gjorde jobbet och gjorde ett perfekt jobb där allt sköttes till 100 % ,både tidsmässigt och kvalitetssäkrat.Alla kontakter före under och efter flöt smidigt och slutresultatet blev klart över vår förväntan.Jag kan varmt rekommenderar Tak i väst .
J OlofssonJ Olofsson
14:49 11 Apr 24
Grymt kunniga, snabba och noggranna! Städade efter sig exemplariskt! Rekommenderas varmt!
Tom HammarbergTom Hammarberg
12:30 26 Mar 24
Inga problem alls, de tom gjorde det där lilla extra. Bra uppföljning efteråt också.
nisse trenisse tre
15:52 10 Mar 24
Klockrent! Kunde inte vara mer nöjd, fantastiskt väl och effektivt utfört arbete. Skall jag lägga om ett tak igen så vet jag vart jag skall vända mig!
Martina LundbladMartina Lundblad
20:32 07 Jan 24
Fem välförtjänta stjärnor och mer ska tak i väst ha! Alex och hans medarbetare har varit otroliga! Vi fick stort förtroende för tak i väst redan efter samtal nr 1. Fakturan och arbetet har stämt enligt punkt och prickar och vi har haft dialog med Alex före, under och efter projektet. Tack för vårat fina tak som håller i många år framöver!
Andreas RydboAndreas Rydbo
09:35 22 Dec 23
Ett väldigt väl utfört arbete! Hög kvalitet och mycket bra dialog och information såväl före som under projektet. Jag kan verkligen rekommendera Alex och Tak i Väst.
Gustav GräsbergGustav Gräsberg
09:58 15 Dec 23
Vi är riktigt nöjda med Tak i Väst! Fick stort förtroende för Alexeis under avtalsprocessen där vi med stor tydlighet gick igenom vad som ingick. Arbetet utfördes proffsigt och noggrant. Rekommenderas!
Per AxelssonPer Axelsson
11:32 13 Dec 23
Jag är väldigt nöjd med takbytet vi gjorde i Augusti. Alex är mycket kunnig och är väldigt mån om att göra ett hög kvalitativ jobb. Tid, utförande, bemötande, kvalitet, pris allt fungerade bra. Jag rekommenderar Tak i väst och skulle anlita dem igen om tillfälle skulle uppstå.
Mathias JohanssonMathias Johansson
10:59 27 Oct 23
Det här är den mest självklara femma jag någonsin satt. Har absolut inget att klaga på. Allt från första besöket för att se på taket, diskussionen om material, killarnas jobb, slut resultatet etc. precis allt var helt perfekt. Väldigt trevliga killar som gjorde jobbet och de gjorde ett suveränt jobb. Till och med städade upp fläckfritt efter sig. Att de dessutom var ruggigt snabba och noggranna med kvaliteten är inget man är bortskämt med. Alla kontakter före under och efter flöt smidigt och slutresultet blev klart över vår förväntan. Symptomatisk är vi faktiskt 3 hus på raken på samma gata som alla använt sig av Tak i Väst, och det utan att ens pratat med varandra innan. Det bara visade sig att vi alla valt samma leverantör nästan samtidigt då det bara gick ett par månader mellan första och sista huset fick sina takpannor bytta.
rafik hadrafik had
13:31 12 Dec 22
Jag är mycket nöjd och tacksam att jag kom i kontakt med företaget och efter samtalet med VD Alex kom vi överens om jobbet. Takomläggning, med komplett arbete.Fint utfört arbete i tid och enligt planeringen. 6 duktiga och snälla killar som alltid svarade på mina frågor. Jag är nöjd.Tveka inte att kontakta Alex på Tak i Väst.
Anne DavidsonAnne Davidson
12:47 09 Dec 22
Jag valde att anlita Tak i Väst när jag behövde lägga om mitt tak för att jag fick förtroende för Alex i avtalsprocessen. Han specificerade allt mycket tydligt i avtalet, material, tider och pris. Priset var något högre än vad andra företag offererade men alla kostnader var noggrannt specificerade av Alex i hans offert vilket inte var fallet i övriga offertet, i vilka det fanns många ospecificerade tillägg. Alex rekommenderade mig också att rådgöra med ventilationsexpert om det fanns några åtgärder jag behövde vidta för mitt gamla 50-talshus inte skulle ta skada av takbytet, vilket förstärkte mitt förtroende för honom ytterligare. Jag är supernöjd med mitt nya tak. Alex och hans medarbetare har gjort ett utomordentligt jobb, de till och med överträffade mina förväntningar. Kompetenta, noggranna, trevliga och goa killar som genomförde jobbet före utlovad tid och till offererat pris. Jag kan varmt rekommendera Tak i Väst.
Lilith SarapikLilith Sarapik
18:15 13 Nov 22
Nu har det gått några veckor sedan det blev klart och jag är mycket nöjd med mitt nya tak.Kan rekommendera att anlita dom.Proffsigt rakt igenom, ordning och reda.Städade undan efter sig varje dag.Som sagt riktigt nöjd👍
Marcus BangMarcus Bang
12:13 23 Oct 22
Jag och min sambo anlitade Tak i Väst när vi behövde renovera taket under tidiga hösten -22. Vi bytte ut allt utom takstolarna och la nya betongpannor, råspont, läkt och takpapp, bytte hängrännor och stuprör, vindskivor och flyttade alla huvar till andra sidan taket i förberedelse för solpaneler.Vi jämförde ett antal leverantörer (vanliga byggentreprenörer) men resonerade att en takläggare vore ett bättre val för det vi ville göra, och vi fick rätt.Avtalet var väldigt noggrant skrivet och täckte in det mesta så att båda parter inte skulle ha något att tvista om.Arbetet utfördes professionellt, vi fick ett trevligt bemötande av Alexei och hans anställda, han kom med många bra tips och synpunkter som var bra att tänka på just då och för framtiden. Fakturabeloppet slutade på exakt det bli blev lovade, och taket är väldigt snyggt och välgjort. Arbetar själv inom byggsektorn och jag kan rekommendera Tak I Väst till alla som vill ha ett nytt tak på sin villa.
Jim WestringJim Westring
14:43 02 Oct 22
vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes i september 2022.proffsiga killar och snabba.
Stig AldenborgStig Aldenborg
04:57 26 Jul 22
Vi bytte pannor ,plåtdetaljer och takfönster i juni -22. Allt från offert till slutstädning gjordes mycket noga och bra. Priset från offerten gällde trots oroliga tider. Planering, kvalitet och utförande var över förväntan. Tak i väst med Alexei och hans"gubbar" rekommenderas varmt.
Magnus WillforssMagnus Willforss
08:08 25 Jul 22
En tydlig offert. ett bra kundbemötande och ett väl genomfört arbete.
Eva RubenowitzEva Rubenowitz
09:06 19 May 22
Jag är mycket nöjd med arbetet, som utfördes i mars 2022. Det omfattade takläggning, nya tak- och hängrännor samt plåtarbete vid skorsten och vindskivor. Arbetet i allt från offert och planering till genomförande präglades av kunnighet, skicklighet och noggrannhet och även lyhördhet och omtanke. När arbetet var avslutat var tomten dessutom minutiöst städad, utan minsta tecken på det omfattande arbete som gjorts. Jag kan varmt rekommendera Tak i Väst!
Bitte JohanssonBitte Johansson
17:53 14 Apr 22
Så bra killar proffsigt gjort och chefen kom nästan varje dag och kollade
jan johanssonjan johansson
15:40 08 Sep 21
Väl utfört arbete av kunniga takläggare. Detaljerad och tydlig offert. Snabbt svar på förfrågan och bra kommunikation. Angiven tid hölls. Vi är mycket nöjda med vårt nya tak.
mrhwetmrhwet
06:34 21 Jun 21
Mycket professionellt arbete på alla sätt. Vänligt bemötande från Alexei, tydlig och seriös hela vägen. Inga problem under arbetets gång, allt ordnade sig och taket blev riktigt bra! Rekommenderas skarpt!!Jag hade en offert med lite lägre pris men valde ändå att använda Tak i Väst eftersom de gjorde så seriöst intryck. Och det ångrar jag inte, väl värt de extra kronorna!
Harry KrönströmHarry Krönström
17:11 18 Jun 21
Vi är nöjda med takbytet som Tak i Väst utförde hos oss i maj månad. Vi kan verkligen rekommendera dom.
Bengt KBengt K
14:07 21 May 21
Mycket professionellt arbete på alla sätt. Hög kvalitet på varje detalj.Klara besked på kostnader från offert till faktura. All kontakt fungerade perfekt. Kan varmt rekommenderas.
Johan BrobergJohan Broberg
11:23 06 May 21
Nöjd med allt! Kontakten var smidig och enkel. Bra bemötande hela vägen från offert till faktura. Fick en tydlig offert omgående som sedan överensstämde med fakturan. Ett litet extrajobb som ej var med i offerten blev jag bjuden på. De gjorde klart taket innan utsatt tid och de jobbade på på ett bra sätt. De höll arbetsplatsen städad under hela arbetet.Jag rekommenderar varmt Tak i Väst.
peter Lundinpeter Lundin
09:57 02 Jan 21
Vi anlitade Tak i Väst för att lägga om min mors tak. Kontakten med Alexei gick smidigt från första stund. Han kom ut direkt och inspekterade taket. Vi fick en tydlig offert omgående. De gjorde klart taket på utsatt tid och sättet de jobbade på var imponerande. Effektiviteten och skickligheten samt hur alla höll undan på allt material och skräp, gav ett professionellt intryck.Min mor är så nöjd och berättar hur grannar stannar till för att ge beröm för det fina taket.Offerten betalade vi utan att det tillkom extra kostnader.Så vi rekommenderar varmt Tak i Väst, klart på en vecka med kanon resultat.Tack AlexeiMvhPeter Lundin
HejTak i Väst kan vara den bästa val i Göteborg områden för de som vill ha ett tak med hög kvalitet. Jag fick mer än 10 offerter och känner att deras offert var den bästa även om det är lite dyrare. Det finns andra bra företag som har bästa omdöme i Reco.se men de är dyr utan att ha samma material som tak i väst använder. Om du vill betala mer för en bättre kvalitet, tak i väst kan vara den bästa val. Rekommenderas särskild för de som har komplicerade tak
Fredrik HaaseFredrik Haase
18:14 17 Dec 20
Arbetet genomfördes mycket bra. Allt från initial kontakt och diskussion kring vårt val av tak till planering, genomförande och avslut. Arbete genomfördes på mindre än en vecka trots flera dagar med dåligt väder. Arbetet gjordes noggrant, påverkade oss boende minimalt och resultatet blev mycket bra. Slutstädning perfekt. Priset högre än en del konkurrenter men helt klart värt det då taket är komplett med extra tillval som ökar dess kvalitet och funktion. Fakturerat belopp lägre än avtalat. Inga oväntade problem eller kostnader. Ett kanonjobb helt enkelt.
OskarOskar
15:37 14 Nov 20
Professionellt utfört arbete! Lyhörda på våra frågor och funderingar. När arbetet var igång flöt allting på utan några konstigheter.Hela genomförandet från första besöket på gården till faktureringen ger ett väldigt gediget och seriöst intryck.Rekommenderas helt klart.
Ove WasseniusOve Wassenius
12:58 09 Nov 20
Ett otroligt proffsigt företag. Dom gjorde ett fantastiskt bra jobb, är mycket duktiga och snabba. Jag är mycket nöjd med resultatet och rekommenderar verkligen Tak i Väst.
Carina NilssonCarina Nilsson
12:47 18 Oct 20
Anlitade Tak i Väst för att byta tak samt rännor, rör och skorstensinklädnader. Tydlig offert där Alex gick igenom varje detalj på plats. Gedigna material, proffsiga och duktiga takläggare som utförde arbetet som flöt på utan något krångel. Alex lyhörd för kundens önskemål. Rent och snyggt under och efter byggtiden. Kan varmt rekommendera Tak i Väst 👍!
tobbe jostedaltobbe jostedal
20:55 06 Apr 20
Alex och killarna la om vårat tak i december 2019. Kunde inte fått det bättre gjort. Alex är tydlig gällande allt och man får alltid svar på sina frågor. Små problem som dök upp vägen löstes enkelt och proffsigt. Dessa hantverkare vet verkligen vad dom sysslar med. Tack, och om jag nångång är i behov av takbyte igen vet jag vilka jag ska ringa. 5/5
Sebastian RugeSebastian Ruge
12:49 09 Mar 20
Ordning och reda från dag 1. Skickliga yrkesarbetare. Alex kan tak!
Bengt NilssonBengt Nilsson
18:30 05 Mar 20
Kompetent, utmärkt bemötande, klara besked.Rekommenderas varmt!
Stella JohnssonStella Johnsson
15:49 26 Jan 20
Tydlig offert, väl utfört jobb och inom utlovad tid. Rekommenderas!
Anna DalentoftAnna Dalentoft
23:55 20 Dec 19
Från första kontakt till slutfört arbete fungerade allt smidigt, proffsigt och inom överenskommen tid. Vi blev kontinuerligt uppdaterade och det var lätt att få kontakt med arbetsledare Alex både före, efter och under arbetet. Vi är väldigt nöjda med taken som lades på hus och garage och rekommenderar Tak i Väst till alla som vill få ett kvalitetstak lagt. Snabbt , snyggt och utan strul. Tack! :)
Johan BergekJohan Bergek
14:29 20 Dec 19
Bra bemötande - det märks att man är kundfokuserade. Snabba och proffsiga svar genom hela arbetet. Snyggt att behålla samma snabba respons även efter affären är påskriven.Effektiva hantverkare som trots decembervädret både skyddat taket och fått till ett snyggt slutresultat.Rekommenderas starkt!
robert mccrorierobert mccrorie
08:01 18 Sep 19
Rigtig bra bolag man kan lita på att utföra takrenovering till ett bra pris och kvalitetsarbetet högt, slut notan var bra också.....
Birger BBirger B
10:38 14 Sep 19
Vi är mycket nöjda med Alex och han arbetare, dom gjorde ett fantastisk jobb med vårat tak. Vi rekommenderar dom stärkt.
FrankFrank
18:33 08 Sep 19
Vi är väldigt nöjda med Tak i Väst och de anställdas arbete. De var effektiva, duktiga, mycket trevliga och höll arbetsplatsen ren och snygg. Från första kontakt till färdigt tak har allt fungerat utmärkt och vi har blivit väl informerade av Alexei om de olika momenten under byggnationen. Kan varmt rekommendera denna takläggarfirma
Leif ErnelindLeif Ernelind
17:23 12 Aug 19
Kan varmt rekommendera Tak i Väst, från första kontakt med en tydlig offert, planering , utförande och avslutning med en noggrann städning har det fungerat som man önskar med en kompetent entreprenör. Alex har alltid hållit de tider han lovat, det gäller både telefonkontakt och besök.Tack Elisabeth och Leif Ernelind.
Pernilla EkströmPernilla Ekström
11:39 25 Jul 19
Kan inte vara annat än helnöjd och kan varmt rekommendera Tak i Väst!Allt har fungerat perfekt och helt enligt utlovad planering. Tydlig och utförlig offert, proffsig personal som arbetar snabbt och effektivt, städning efter att arbetet avslutats. Tack Alexei med personal!
Jan JohansonJan Johanson
08:16 25 Jul 19
Tydlig och fullständig offert. Gediget utfört arbete helt inom angiven tidsplan. Lämnar intet övrigt att önska. Trevliga och noggranna killar på taket dessutom.
Anna WallströmAnna Wallström
11:27 12 May 19
Tack Alexei med personal för ett snabbt och proffsigt utfört arbete.Hälsningar Mikael och Anna i Alafors.
Ingmar LehmannIngmar Lehmann
09:16 28 Apr 19
Tak i Väst la om vårat tak förra året. Vi är mycket nöjda med jobbet! Snabbt, snyggt, korrekt. Proffsig kundkontakt och väldigt duktiga hantverkare (farsan var snickare så man har lite koll ändå).Pluspoäng för att Alex rekommenderade glaserade pannor där jag var lite tveksam. Grannens tak som också är nylagt börjar redan bli grönt medans vårat är fläckfritt.
Stefan MillegårdStefan Millegård
20:33 11 Apr 19
Mycket tydlig och bra offert från Alex på Tak i Väst för byte av vårt tak på Rådjursstigen 25 i Öjersjö. Vi hade offert från en större firma också. Vi gick också på att några grannar i Öjersjö anlitat tak i Väst tidigare och var mycket nöjda. Så här efteråt när arbetet är klart vill jag peka ut några ledord.Pålitlighet och grundlig i arbetssättet. Bra dialog med oss som kund.Snabbt och effektivt och rent och fint städat efter slutfört arbete. Vi vill ge Tak i Väst de allra bästa recensioner.
js_loader

Takläggarna i Väst AB utförde ett utmärkt arbete i samband med vårt takbyte våren 2015. Bra och utförlig offert och en bra dialog med arbetsledare fanns under arbetets gång. Noggranna och kompetenta medarbetare resulterade i ett mycket snyggt tak. Kan varmt rekommendera företaget.

Utmärkt arbete och utförande då Takläggarna i väst bytte vårt tak.
Snabbt och prisvärt,företaget har egen plåtslagare som gör mkt fina arbeten.
Arbetsledning och kontakt med företaget får högsta betyg.

Mycket nöjda, bra dialog med arbetsledaren gjorde att vi fick ut mer av leveransen än utgångsläget i offerten. Av 4 inlämnade offerter och lika många hembesök, var det ingen tvekan om vilka vi ville göra affärer med. Takläggarna i Väst var även bäst! Materialval och hantverkarnas noggrannhet och det där lilla extra att efter varje arbetsdag slut, var det rent upplockat krattat och sopat och alla material var täckt. Vi rekommenderar varmt Takläggarna i Väst. Anders o Inger

Ett företag jag verkligen kan rekommendera. Före takomläggningen beskrev företaget i detalj arbetet som skulle utföras via ett avtal på ett professionellt sätt. Arbetet utfördes sen enligt avtal med mycket bra kvalité (min granne som är pensionär och var hemma och följde arbetet var imponerad av hantverkarnas kunnande, effektivitet och omsorg). Fina plåtarbeten, och fin kvalité på montering av takfönster mm. Resultatet översteg mina förväntningar. Därmed kan jag bara ge dom mina allra bästa rekommendationer.

Bra genom hela kedjan. Tog in 6 offerter varav valet föll på Takläggarna i Väst AB. Bor ute i skärgården och behövde kvalité på arbete/material då huset ligger mycket väderutsatt. Vågar säga att det inte är några andra företag som har lika hög kvalitet på materialval och helhetslösning, jämför själva. Hantverkarna var noggranna och lyhörda och jag blev mycket nöjd med slutresultatet. Rekommenderas.

La om taket både på huset och garaget för ett år sedan nu. Mycket nöjda med både resultatet och utförandet. Kom på utsatt tid, och var klara i tid. 🙂

Professionellt rakt igenom. Från förfrågan, offert, genomförande och uppföljning. Riktigt nöjd och kan rekommendera Tak i Väst varmt.

Mycket bra arbete. Noggranna och duktiga hantverkare. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

Takläggarna i Väst lade om vårt tak i juni 2015. Vi är mycket nöjda med allt ifrån offert till utförandet av arbetet. Rekommenderas varmt!

Bytte tak ht -14.Bra pris inga konstigheter. Tidsplanen höll hela vägen. Noggrant arbete, rent och snyggt omkring. Trevlig bemötande. Mycket nöjda med arbetet. Kan varmt rekommendera.

Vill du lämna ett omdöme om oss?

Omdömen på facebook

Omdömen på google

Vi lämnar referenser ihop med offert. Vi har ett 100-tal referenser det det även står vilka takpannor och färger de har.