Omdömen – Takbyte och takrenoveringar

Takläggarna i Väst AB utförde ett utmärkt arbete i samband med vårt takbyte våren 2015. Bra och utförlig offert och en bra dialog med arbetsledare fanns under arbetets gång. Noggranna och kompetenta medarbetare resulterade i ett mycket snyggt tak. Kan varmt rekommendera företaget.

Utmärkt arbete och utförande då Takläggarna i väst bytte vårt tak.
Snabbt och prisvärt,företaget har egen plåtslagare som gör mkt fina arbeten.
Arbetsledning och kontakt med företaget får högsta betyg.

Mycket nöjda, bra dialog med arbetsledaren gjorde att vi fick ut mer av leveransen än utgångsläget i offerten. Av 4 inlämnade offerter och lika många hembesök, var det ingen tvekan om vilka vi ville göra affärer med. Takläggarna i Väst var även bäst! Materialval och hantverkarnas noggrannhet och det där lilla extra att efter varje arbetsdag slut, var det rent upplockat krattat och sopat och alla material var täckt. Vi rekommenderar varmt Takläggarna i Väst. Anders o Inger

Ett företag jag verkligen kan rekommendera. Före takomläggningen beskrev företaget i detalj arbetet som skulle utföras via ett avtal på ett professionellt sätt. Arbetet utfördes sen enligt avtal med mycket bra kvalité (min granne som är pensionär och var hemma och följde arbetet var imponerad av hantverkarnas kunnande, effektivitet och omsorg). Fina plåtarbeten, och fin kvalité på montering av takfönster mm. Resultatet översteg mina förväntningar. Därmed kan jag bara ge dom mina allra bästa rekommendationer.

Bra genom hela kedjan. Tog in 6 offerter varav valet föll på Takläggarna i Väst AB. Bor ute i skärgården och behövde kvalité på arbete/material då huset ligger mycket väderutsatt. Vågar säga att det inte är några andra företag som har lika hög kvalitet på materialval och helhetslösning, jämför själva. Hantverkarna var noggranna och lyhörda och jag blev mycket nöjd med slutresultatet. Rekommenderas.

La om taket både på huset och garaget för ett år sedan nu. Mycket nöjda med både resultatet och utförandet. Kom på utsatt tid, och var klara i tid. 🙂

Professionellt rakt igenom. Från förfrågan, offert, genomförande och uppföljning. Riktigt nöjd och kan rekommendera Tak i Väst varmt.

Mycket bra arbete. Noggranna och duktiga hantverkare. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

Takläggarna i Väst lade om vårt tak i juni 2015. Vi är mycket nöjda med allt ifrån offert till utförandet av arbetet. Rekommenderas varmt!

Bytte tak ht -14.Bra pris inga konstigheter. Tidsplanen höll hela vägen. Noggrant arbete, rent och snyggt omkring. Trevlig bemötande. Mycket nöjda med arbetet. Kan varmt rekommendera.

Vill du lämna ett omdöme om oss?

Omdömen på facebook

Omdömen på google

Vi lämnar referenser ihop med offert. Vi har ett 100-tal referenser det det även står vilka takpannor och färger de har.