Takläggare i Alingsås – Dags att byta tak?

Få kostnadsfri tydlig offert! Fyll i kontaktformuläret nedan.
Obs! Enbart komplett takrenovering av tak med betong- samt tegeltakpannor.
Vi gör inga papptak eller bandtäckningar. Mindre bandtäckningar ihop med tegeltak tar vi oss an.

Letar du efter Takläggare i Alingsås?

Vi är specialiserade takläggare som utför kompletta takrenoveringar med betongpannor samt tegelpannor på villor. Med egna plåtslagare för tillhörande plåtarbeten löser vi det mesta när vi byter tak. Vi byter hängrännor, ventilationshuvar, monterar ny skorstensbeklädnad, gör skorstensbågar, gör mindre bandtäckningar ihop med takrenoveringar av tegeltak m.m.

I våra offerter ingår oftast allt. Vi brukar montera nya plåtar runt takkupor, byter panel på dom i samband takrenovering. Gamla takfönster byter vi i regel ut, vi monterar endast Velux. Vi är väldigt restrektiva med vad vi behåller på ett tak, detta för att undvika problem. Är något väldigt nytt så får vi diskutera om det är värt att spara det och så förklarar vi vilka problem som kan uppstå.

Våra offerter är mycket tydliga. Klicka här för att se exempel på pris / kostnad för att byta ett tak.

Tveka inte fråga oss om pris, offerterna är tydliga och kostnadsfria. Fyll i så mycket som möjligt i kontaktformuläret för att underlätta för oss samt för att vi ska få korrekt stavning på mail och adress istället för att ta det över telefon. Ni når oss även på 0730444555

Betalning efter slutfört arbete

Vi lämnar alltid referenser

Självklart ger vi 10 års garanti

Offerterna är detaljerade, tydliga och kostnadsfria